Fotokonkurransen 2022

Velkommen til fotokonkurranse 2022.

Fotokonkurransen «Mitt Borgen 2022» er åpen for alle som bor eller har tilhørighet til Borgen. Det eneste kravet er at bildene er tatt på Borgen. Både unge og eldre er mer enn velkomne til å delta med bilder fra Borgen.

Tema for årets fotokonkurranse er:

«Dyreliv på Borgen»

Ta en titt på årets bidrag ved å klikke på lengen under.

Det blir 2 klasser -en barne-og ungdomsklasse opp til og med 16 år og en voksenklasse fra 17 år. Ta fram kamera eller mobiltelefon og knips i vei.

Tanken er å visuelt kunne vise hvordan naturen, landskapet og himmelen på Borgen forandrer seg etter årstidene og hvordan årstiden ser ut, med dyr og insekter. Du kan levere inntil 4 bilder. Bildene må ikke være manipulerte. Det er flott hvis bildet har en tittel, at det kan følge med en liten tekst – tankelinje eller dikt til bildet.

Fristen for innlevering er forlenget til 11. mars 2022. Du kan sende inn dine 4 eller færre bilder,
ved å bruke innleveringskjemaet som du finner HER.

Fotokonkurransen «Mitt Borgen 2022» avsluttes i Lokal kulturuke i mars 2022 med virtuell utstilling av bildene og premiering av de beste fotografiene. Vi håper at vi i år får arrangert en utstilling. Vi har besluttet at premiering og utstilling av bildene skjer på Lund Grendehus, men med forbehold om Corona pandemien og smittesituasjonen. Oppdatert informasjon kommer.

Alle bilder på dette nettstedet er kopibeskyttet og kan ikke brukes/kopieres uten tillatelse.